შატოს ტიპის 56 ნომრიანი სასტუმროს დიზაინი შექმნილია ტრადიციულ არქიტექტურულ სტილში და ამავე დროს გათვალესწინებულია ის თანამედროვე ელემენტები, რაც დღევანდელ სტანდარტებსა და მოთხოვნებს შეესაბამება. სასტუმროს ინფრასტრუქტურა მოიცავს ღვინის სარდაფს, სადაც მომხმარებელს შესაძლებლობა ექნება დააგემოვნოს საქართველოს სხვადასხვა კუთხის ღვინოები.
მონაწილეობა პროექტში:
პროდაქტ ქონსალთინგი
ბიუჯეტის ოპტიმიზაცია
შესყიდვების დაგეგმარება
შესყიდვები
Fit-Out სტანდარტები
წელი: 2024